lunes, 22 de febrero de 2010

Altra setmana igual

Hola!!

Ja encetem una altra setmana sense haver pogut llevar-nos eixa punxa de damunt, i és que l'oratge no ens dóna cap treva. Jo em vaig quedar dormint el diumenge, que també s'agraïx,tant per la gent propera com pel teu propi cos.
Desitge que el proper cap de setmana ens depare una bona jornada de rialles, fang, paisatges, etc

Ací us deixe l'enllaç per a que consulteu l'oratge....


Ens veiem, salut!!!!

1 comentario:

  1. El Club de Muntanya de Canals vol convidar a tots els amants de la muntanya al 1er. Aplec de Muntanyers que es celebrarà el proper dissabte i diumenge (7 i 8 de març) en Canals. Les activitats estàn obertes a tot el mon, sense importar la condició física.
    Concretament per als que ens agrada gaudir de la muntanya amb bici, tenim el dissabte pel matí una ruta per la senda de La Quintana. Tots mes o menys ja la coneguem, però per als que no, pot ser una bona excusa per a fer-la. Es de lo millor que hi ha per la contornada. L'eixida serà a les 9:30h des de l'Aula de la Natura (antic túnel de l'Olleria). Abans, a les 8:30h, es farà un esmorzar d'entrepà per a tots els participants en les activitats. Abans aviseu a Ximo (ximollaudes@hotmail.com) per a que vos prepare els bocates i per a que vos done mes informació.
    També teniu mes info en:
    http://ressacabtt.blogspot.com/

    ResponderEliminar