jueves, 18 de marzo de 2010

La tornada: Antella-Tous-Manuel




Era diumenge i tot feia presagiar que tornaríem a reviure aquelles experiències passades que tant profundament duem arrelades els membres del Bellota Bike… Pareixia que l’univers còsmic estava de la nostra banda, un dia clar, assoleiat , un vent subtil…però faltava una cosa, si més no la més important, la gent… L’oficial de torn va assegurar que les notícies que tenia no eren gens alentidores, “S’han quedat sense brúixola, i són incapaços de trobar el rumb a seguir, solament ens queda l’esperança que viatgen per la nit, orientant-se amb l’ajut dels estels”



Prompte prenerem les primeres decisions, creuar una ribera i accedir a una lloma des de la qual és divisava un assentament i en funció del nombre d’adversaris assetjar o no aquesta metròpoli.

Prompte vingueren els primers desnivells i amb ells un suau olor procedent de llonganisses que s’estaven fent per part dels vilatans. Ningú podia imaginar-se que d’instint de supervivència per nodrir-se tinguera tantes conseqüències per al grup. Després de lliurar aquest enfrontament, el grup tornà a aglutinar-se per poder compartir el menjar i tornar-se invencibles tots tres.




Històries a banda, fórem Jordi, Barahona i jo, els que vàrem protagonitzar aquest episodi èpic…

1 comentario: